Escenari secret a TEATRETS D’OSONA

Escenari secret a TEATRETS D’OSONA

Escenari secret a TEATRETS D’OSONA

Escenari secret a TEATRETS D’OSONA

El passat divendres vam fer als espectadors més fidels dels TEATRETS D’OSONA un regal.

Es tracta de l’ESCENARI SECRET. Una sorpresa a tots els espectadors que més van sovintejar els nostres teatres.

…i per què? Doncs solament per que els volíem donar les gràcies per confiar en la proposta de TEATRETS  D’OSONA i per que sense ells, els teatrets no hi serien.

En aquesta crònica no desvetllarem el secret de l’acte que vam gaudir a l’Esquerda de Roda de Ter. Solament us direm que tothom que va venir li va encantar i, tot i que alguns venien de lluny, com el nostre públic de Tona, tothom va marxar encantat.

Els teatres implicats en elsTEATRETS D’OSONA volem agrair a tothom el seu ajut. Naturalment a l’Ajuntament de Roda de Ter, a la Maria Ocaña, que tant esplèndidament ens va acollir i també a totes les persones que van ser amb nosaltres.

També al Festival Píndoles que ens va oferir el seu treball (que no desvetllarem) i a tots i totes que vam ser-hi.

TEATRETS D’OSONA és una proposta escènica professional que primem sobretot la qualitat i que volem traslladar continguts culturals a través de les arts en viu. Una proposta de qualitat i de proximitat, perquè els territoris també han de poder gaudir de la creació i la producció del nostre país, en les millors condicions i de la ma de creadors, productors i intèrprets que donen relleu i contingut a la nostra realitat cultural.

ESCENARI SECRET és una proposta de l’àrea de cultura de la Diputació de Barcelona. Una proposta portada per la Clara Martínez, en Carles Cugat i la resta de l’equip de l’ODA que ha resultat un encert i un regal per a les nostres programacions i públic.

A tots ells, i al nostre públic que creu en elsTEATRETS D’OSONA, novament, moltes gràcies.

Comentaris

Deixi un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *