Loading Events
  • This event has passed.

Albert Pla amb A pleno pulmón per Teatrets Osona

Albert Pla amb A pleno pulmón per Teatrets Osona

Albert Pla amb A pleno pulmón per Teatrets Osona

Albert Pla amb A pleno pulmón per Teatrets Osona. Albert Pla, cantant, interpret, bufó, poeta, actor, clown, provocador… un artista capaç de convertir qualsevol platea en un escenari on teatralitzar les seves cançons, i aconseguir un espectacle d’una poètica inusual, electritzant i devastadora.

Albert Pla ha desenvolupat la seva activitat al llarg de 25 anys oscil·lant entre la música, el teatre i el cinema, amb espectacles musicals caracteritzats tant per la poètica de les seves lletres com per la posada en escena.  “A pleno pulmón” ens presenta a un Albert Pla que en el seu seient habitual i simplement amb la seva música, omple l’escenari de cançons, reflexions i sentiments, sovint a contracorrent. Un espectacle on el cantautor interactua amb el públic i el xiuxiueja cançons a cau d’orella.

“A pleno pulmón” ens presenta cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals. La calma es transforma en tormenta, la comèdia esdevé tragèdia. Tot per fer evident l’estreta linea que separa el bé del mal, el blanc del negre, el positiu del negatiu.

 

Albert Pla amb A pleno pulmón per Teatrets Osona

novembre 24 2017

Detalls

Data: 24 novembre, 2017
Hora: 22:00 - 23:00
Preu: €15
Event Categories:
Event Tags:

Lloc

Teatre Eliseu de Roda de Ter

Roda de Ter, Barcelona, Espanya
Roda de Ter, Espanya

+ Google Map

Comentaris

Deixi un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *