Loading Events
  • This event has passed.

Cia. TeDebat presenta LA CORDA a Novembre Lila per Teatrets d’Osona

Cia. TeDebat presenta LA CORDA a Novembre Lila per Teatrets d'Osona

Cia. TeDebat presenta LA CORDA a Novembre Lila per Teatrets d’Osona

Cia. TeDebat presenta LA CORDA a Novembre Lila per Teatrets d’Osona. Després de trucar dinou vegades a la seva xicota, en Marc aconsegueix parlar-hi.

Camina nerviós i desconfiat. Vol saber on és, què està fent i perquè ha tardat tant a contestar. Està amb algú? L’ha mentit? Té a veure amb aquell noi que va conèixer dissabte passat? L’amic de la Marta? O amb el seu company de pràctiques? Vol saber-ho tot, perquè sempre ho sap tot, de la Laura: quant pesa, què menja i qui va a la seva classe. El que en Marc no sap és que a la Laura li agrada estar sola, que prefereix anar al cinema sens ell i que s’angoixa quan li truca dinou vegades seguides.

Obra dirigida per Clàudia Cedó sobre la violència de gènere. La peça és de 30 minuts i actua com a revulsiu per iniciar una discussió àmplia sobre l’origen de la violència de gènere en el món adolescent. L’obra i el debat posterior formen una eina pedagògica molt efectiva ja que permet als joves connectar de forma immediata amb situacions que viuen o bé poden arribar a viure, i a identificar formes de violència que passen desapercebudes.

Novembre Lila és un cicle d’activitats d’arts escèniques amb visió de gènere. Són activitats adreçades principalment als joves, però també a totes les persones que tenen interès i inquietud a reflexionar sobre aquesta mirada diferent i que ens afecta directa o indirectamente a totes i a tots.
Us animem doncs a participar, a gaudir, a aprendre i a desaprendre.
Espectacle gratuït.

Cia. TeDebat presenta LA CORDA a Novembre Lila

LA CORDA (Cia. TeDebat)

Gènere: Teatre

Edat: + 12 anys

Durada: 50′

Idioma: Cat

novembre 25 2018

Detalls

Data: 25 novembre, 2018
Hora: 18:00 - 19:00
Event Categories:
Event Tags:

Lloc

Ateneu Sant Hipòlit de Voltregà

Carrer Bisbe Morgades, 1
Sant Hipòlit de Voltregà, 08512 Espanya

+ Google Map

Comentaris

Deixi un comentari