Loading Events
  • This event has passed.

Cia.Trio Trioche presenta Troppe Arie per Teatrets d’Osona

Cia.Trio Trioche presenta Troppe Arie per Teatrets d'Osona

Cia.Trio Trioche presenta Troppe Arie per Teatrets d’Osona

Cia.Trio Trioche presenta Troppe Arie per Teatrets d’Osona. Una tieta d’edat, un passat gloriós a la música, tourees i gires pels teatres de tot el món s’ajunta amb Nephew, els joves talents. Així que és un duo? No, perquè no és Norma, el jove cuidador de la vella tia, que els aclapara amb la seva passió per l’òpera obligant-los a abandonar el repertori clàssic.

Les àreis més famoses d’òpera són intepretades de forma estranya i divertida, acompanyat pel piano, la flauta i un miler d’objectes que s’inventerà Norma tot jugant. Entre la música clàssica i virtuósa, jugant amb el ritme i mordasses,

Troppe Arie involucra el públic amb tot el seu poder per presentar un espectacle de clown. El trio incert és interpretat per tres veterans del concert còmic, Piano: Franca Pampaloni, Flauta: Nicanor Cancellieri Soprano: Silvia Laniado.

Preu: 10€ / 8€ anticipada

Cia.Trio Trioche presenta Troppe Arie per Teatrets d’Osona

Us convidem a seguirnos a les diferents xarxes socials que tenim presència, a facebook i twitter. Si vols veure tota la nostra programació la tenim a la vostra disposició al nostre calendari.

març 24 2018

Detalls

Data: març 24
Hora: 22:00 - 23:00
Preu: €10
Event Categories:
Event Tags:

Lloc

Sala La Canal de Tona

Sala La Canal
Tona, Barcelona Espanya

+ Google Map

Comentaris

Deixi un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *