Loading Events
  • This event has passed.

Conversa i Workshop amb Roberto Olivan, Coreògraf, ballarí i director per Teatrets d’Osona

Conversa i Workshop amb Roberto Olivan

Conversa i Workshop amb Roberto Olivan, Coreògraf, ballarí i director per Teatrets d’Osona

Conversa i Workshop amb Roberto Olivan

“La dansa és la forma de comunicació més flexible que puguem articular. Un diàleg sense paraules capaç de dir-ho tot”

Roberto Olivan

Creador internacional, inicia la seva formació a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S. de Brussel·les.

Actualment, Olivan és el director de R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts, companyia de dansa que neix a Brussel·les l’any 2001. Així mateix, dirigeix el Festival Deltebre Dansa, esdeveniment internacional celebrat anualment des del 2004 i del qual també n’és el fundador.

Ha sigut el director artístic d’importants esdeveniments culturals i membre del jurat en diversos concursos de dansa. Ha participat en trobades sectorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i forma part del Consell Assessor de Cultura de la Generalitat de Catalunya a l’àrea de les Terres de l’Ebre.

Carrera intensa reconeguda mundialment: Premi Nacional de Cultura 2014 (Catalunya), Premi Ciutat de Barcelona 2013 (Catalunya), Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts Parateatrals 2012 (Catalunya) i Premi a la Creació Contemporània SACD 2001 (Bèlgica) de la Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques, a més de diverses nominacions.

desembre 01 2018

Detalls

Data: 1 desembre, 2018
Hora: 18:00 - 19:00
Event Categories:
Event Tags:

Lloc

Ateneu Sant Hipòlit de Voltregà

Carrer Bisbe Morgades, 1
Sant Hipòlit de Voltregà, 08512 Espanya

+ Google Map

Comentaris

Deixi un comentari