Loading Events
  • This event has passed.

Peyu presenta iTime per Teatrets Osona

Peyu presenta iTime per Teatrets Osona

Peyu presenta iTime per Teatrets Osona

 

Peyu presenta iTime per Teatrets Osona. Time Corporation, reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. El que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure, i que finalment l’any 1960 George Pal va dur al cine, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat.

Ningú millor per presentar un esdeveniment d’aquesta transcendència que un comunicador en majúscules: Peyu, que aparca el seu rol com a humorista, per acostar-nos al producte estrella de Time Corporation.

Preparin-se per fer un viatge inoblidable, un viatge que els canviarà la vida. Gràcies a i-Time i a la feina de molts investigadors de renom al país com el doctors Joan Roura, Ernest Villegas, Anna Bertran, Manel Portomeñe, Gerard Pujol o Dani Tort, entre d’altres; avui podran viatjar en el temps.

Agafin-se a les seves butaques, benvinguts a l’únic lloc del món on veritablement es poden controlar el temps, l’espai i les emocions.

febrer 10 2017

Detalls

Data: 10 febrer, 2017
Hora: 22:00 - 23:00
Event Tags:

Lloc

Sala La Canal de Tona

Sala La Canal
Tona, Barcelona Espanya

+ Google Map

Deixi un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *