Presentació nova temporada Teatrets d’Osona

Presentació nova temporada Teatrets d’Osona

Presentació nova temporada Teatrets d’Osona

Presentació nova temporada Teatrets d’Osona

Presentació nova temporada Teatrets d’Osona. Fidels a la voluntat de facilitar l’accés a produccions de qualitat i de forma propera, les àrees de cultura de Sant Hipòlit de Voltregà, Roda i Tona han presentat els espectacles que conformaran la segona i darrera fase de la tercera edició dels Teatrets d’Osona.

Ahir va tenir lloc a la sala La Canal la presentació de la programació estable de teatre de TEATRETS D’OSONA, projecte del qual formen part, a més de Tona, els municipis de Sant Hipòlit de Voltregà i Roda de Ter.

Amb la voluntat de facilitar l’accés a produccions de qualitat i de forma propera, aquesta nova temporada de TEATRETS d’OSONA es presenta amb més continguts i interès que mai.

Després de tres anys de treballar conjuntament, les regidories de cultura de Tona, Sant Hipòlit de Voltregà i Roda de Ter, la programació enguany presentada aporta qualitat i sentit a les accions que es desenvolupen des dels respectius teatres.

Aquesta tercera temporada ja pren forma partida en els períodes de setembre a desembre i de gener a juny per a facilitar la comunicació, millorar la informació als usuaris i amics i donar millor accés a les propostes que s’han presentat.

Com podreu veure, la programació que és d’una altíssima qualitat, inclou produccions premiades en festivals del país i de la resta d’Europa.

 

Comentaris

Deixi un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *